På svenska

Yritys

Alkuun
Yritys
Alukset
Yhteystiedot

Isbjörn Oy

Vuonna 2006 perustetun yrityksemme omistajina ja johdossa on kaksi merikapteenia, joilla on monivuotinen kokemus niin perinteisestä rahtiliikenteestä kuin hinaustoiminnastakin.

Pyrimme tarjoamaan merihinausmarkkinoille edullisen, kokeneen ja joustavan vaihtoehdon. Ab Isbjörn Oy tarjoaa sekä varustamoille että satamajärjestöille jäänmurto-, avustus- ja hinauspalveluita. Myös muut yritykset tai yksityiset henkilöt ovat tervetulleita neuvottelemaan tarpeiden mukaan räätälöidyistä palveluista.

Teemme mielelläämme tarjouksen sekä isommista että pienemmistä töistä, ja meiltä voi myös vuokrata hinaajan miehistöineen tuntiveloitusta tai pidempiaikaista sopimusta vastaan.

Varsinaisen merenkulkutoiminnan lisäksi tuotamme myös koulutuspalveluja Aboamarelle ja teemme tilaustyönä meripelastus-, laatu- ja turvallisuuskäsikirjoja kauppalaivaston aluksille. Yhtiöllämme on voimassa oleva jäänmurtosopimus Skutskärin ja Norrsundetin satamien kanssa vuoteen 2015/16 asti.
 
Teemme myös tiivistä yhteistyötä Ab Ronja Marin Ltd:n kanssa, joka toimii kappaletavara- ja kuivalastimarkkinoilla Itämerellä ja Pohjanmerellä. Tämän yhteistyön avulla toivomme voivamme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman merenkulkualan palveluita sekä kotimaassa että ulkomailla.

Anders Isaksson

Ab Isbjörn Oy :: Puh. +358 40 504 2662 :: info(a)isbjorn.fi